Ruokalistasuunnittelun lähtökohtana ovat eri asiakasryhmien ravitsemussuositukset. Ruokalistasuunnittelussa huomioimme asiakkaiden tarpeet, toiveet ja asiakkailta saadut palautteet. Teemat, toiveruokapäivät ja erilaiset juhlapyhät tuovat vaihtelua lounasruokailuun. Ruokalistaan saamme vaihtelua käyttämällä sesongin mukaisia raaka-aineita. Ravitsemussuositusten pohjalta suunniteltu terveellinen koulu- ja opiskelijalounas kootaan lautasmallin mukaisesti.
Kajaanin Mamsellilla on käytössä Sydänmerkki. Sydänmerkillä viestimme asiakkaillemme terveellisistä ruokavaihtoehdoista ja ravitsemussuositusten mukaisista aterioista.
Ammattikorkeakouluopiskelijoiden ruokailua tuetaan opiskelijaravintola Foxissa valtion varoin Kelan maksamalla ateriatuella. Tuki antaa opiskelijoille mahdollisuuden nauttia kriteerien mukaisen ja monipuolisen aterian kohtuulliseen opiskelijahintaan.